Statistiek en nieuwe aankoop

Enkele weken lang probeer ik bij te houden wat het aantal hits per dag hier op de Blog zijn en ik kom op ca 45 per dag. Goed zo Irene !:-) en goed zo… al mijn lezers !
Ik kan het aantal hits nu wel wat gaan opvoeren als ik vermeld dat ik vanmiddag onverwachts een beschuitbus van MP heb kunnen plukken…jawel !
Ik heb vandaag wel weer in korte tijd een eind gereden naar een adres dat ik op een briefje had gezet maar waar ik na 5 minuten na mijn vertrek achterkwam dat ik het thuis had laten liggen. En er stond ook een telefoonnummer op voor het geval dat……op het adres aangekomen  belde ik wel op het juiste huisnummer aan …maar er werd niet open gedaan…en toen stond ik te shaken van ellende.
Enfin uit mijn geheugen toch een telefoonnummer gedraaid en ja gelukkig dat nummer was goed ! Het was iets verder om de hoek dus alles kwam toch nog in orde. Dank R. dat ik hem kon kopen en hij staat al mooi te wezen hoor in mijn kast ! 
Dit bericht werd geplaatst in (decor 206) rond LL servies, blog info, marktplaats, nieuwe aankoop. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s