Weekendje ‘Belgiek’

Net terug van een weekendje ‘Belgiek’.
Men had mij verteld dat ik zeer vroeg op de antiekmarkt diende te zijn, dus ik liep daar omstreeks 6 uur vanmorgen. Druk en donker want tja de herfst nadert. Ik was er een dag eerder al achter gekomen dat ik er niet aan had gedacht een lamp mee te nemen (niet handig meid), dus tja ik zag niet zoveel en keek maar mee met mensen die wel een lamp hadden. Om half 8 kwam de zon op en liep ik het gehele parcours nog enkele malen. Minimale Lijs resultaten: 1 schotel voor kopje 5×7 cm en prijs :E 5 Madame ! Nog een roomkan van het 4de LL servies voor E 60. Wat zegt u ???.Beide dus lekker laten staan. Het LL zoekresultaat was dus mager te noemen, en alhoewel ik vaak de moed opgaf…. bleek dat deze dag niet te werken…:-)
Ik kwam nog een man tegen waarvan ik meteen dacht: wie is dat ook alweer en na 5 minuten bedacht ik me dat ik hem vaak in Middelburg zag. Verder een stel uit Brielle (hee hallo, wat doen jullie hier ?…tja wat domme vraag).
Enfin, het was qua weer een prachtig weekend en ik heb me best vermaakt.                 
De roomkan 4de servies had onderop het beeldmerk 623 van het Polling boekje, en dus gemaakt na 1914. Zie inzending 13 september.  Mijn eigen idem roomkan is blank van onder.
Dit bericht werd geplaatst in markten, vierde LL servies. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s