Valt nog best tegen…

De meeste wijzigingen zijn ondertussen voor de volgende druk in mijn catalogus ingevoerd, rest nog een nieuwe foto voor op de voorkant. Nou dat is moeilijker dan het zo lijkt. Welke serviesdelen komen in aanmerking en welke niet of zijn al eens ‘aan de beurt geweest’. Hoe maak je de opstelling met een goede verdeling tussen servies van decor 720 en 726 ? Het geheel mag niet te breed worden want anders passen ze niet in de foto tent. Hoe plaats ik de daglicht lamp ? Waarom is nou net de batterij van de camera weer leeg ?
IMG_2797
Kortom het is weer een flinke bende in mijn kamer met rondzwervend servies en ik zal blij zijn als alle Lijsjes weer rustig op hun plek in de kasten staan. Er werd weer wat afgemopperd want iedereen wilde natuurlijk in de tent en vooral weer vooraan staan. Zo….en dan doen we dus niet….afgezien van het feit dat dit natuurlijk ook niet kan…

Dit bericht werd geplaatst in (decor 720) derde LL servies, (decor 726) kantig / Nanking LL servies, fotograferen, ll boekjes. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s