Lijs vlakbij

Lijs
Afgelopen zaterdag werd ik gemaild door iemand die een groot LL servies te koop had en die verkoper woonde hier vlakbij. Of ik belangstelling had ? Nou eigenlijk niet zo erg want ik had eindelijk net een redelijke manier gevonden om de laatste extra serviesdelen kwijt te raken. Want moeite om te verkopen kost het, de laatste jaren !
Ik vroeg om een overzichtsfoto en ik kwam er achter dat het servies gewoon op Marktplaats stond waar ik het nog niet had gezien. We spraken af dat ik deze middag even zou komen kijken en na de middag fietste ik er even langs. Ja er zaten wel wat aardige serviesdelen bij…maar er was ook veel beschadigd. Op de foto had ik een vetschuitje gezien maar dat lag er niet bij…maar dat werd nog snel van een andere tafel gevist omdat hij dacht dat het niet bij het servies hoorde.
Tja wat doe je dan ? Omdat zijn prijs te overzien was, heb ik het servies toch maar gekocht. Thuisgekomen bleek er toch meer (weliswaar minimaal) beschadigd, maar enfin, met de rest kan ik nog wel wat mensen blij maken.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in (decor 206) rond LL servies, marktplaats. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s