De laatste van mijn LL catalogus…

Vorig jaar besloot de Hema (waar ik mijn LL catalogus steeds liet drukken) dat ze overgingen naar een andere drukker en ‘wilt u aub nog zsm bestellen met de oude software want die inhoud gaat binnenkort verloren’.
Ja en dan heb je gelijk een probleem want veel boekjes inslaan geeft het resultaat van op een bepaald moment blijven zitten met gedateerde informatie
Maar ik zag het wel zitten om een nieuw boekje te gaan maken en ik heb meteen alle informatie opgeslagen. Dat was op zich een goed idee en ik begon na een aantal maanden vol goede moed met het nieuwe boekje. Het begin werd dus gemaakt, maar daar bleef het ook bij want het boekje staat nu half afgemaakt te wachten ‘op betere tijden’. Gezien de afnemende belangstelling voor het servies en dus de catalogus, heb ik het ondertussen maar daarbij gelaten en ik verwacht ook niet dat de nieuwe druk van mijn catalogus zal worden afgemaakt.
Vanmorgen op de VMA beurs vroeg ik nog even na op de informatiestand hoeveel boekjes er nog op voorraad waren en dat waren er 2 en die heb ik gelijk maar meegenomen naar huis.
Dus mocht iemand nog belangstelling tonen…dan weten ze me vast te vinden…

Dit bericht werd geplaatst in ll boekjes, vma. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s