Een waardig afscheid

Al een aantal jaren en ook in het kader van ‘ontzamelen’ overwoog ik een andere bestemming voor mijn Lange Lijs verzameling te zoeken.Verkopen was vrijwel uitgesloten in deze ‘barre’ serviestijden. Ik besloot het te gaan schenken en ik leek me een leuk idee dat het weer naar Maastricht terug zou gaan. Omdat ik al jaren een leuk contact had opgebouwd in het Centre Ceramique heb ik daar eens een balletje opgegooid en ja, men had interesse. Dus dat werd wat mij betreft vastgelegd.

Tja..maar dan ook daadwerkelijk de stap nemen, dat bleek een ander geval en dat had ook met mijn Lange Lijs Blog te maken. Mochten er vragen komen van medeverzamelaars dan kon ik dit niet meer goed nagaan/na meten/vergelijken.

Dus ik schoof de beslissing maar voor me uit…totdat ik plotseling vorige maand een ander huis kreeg aangeboden. En ik besloot meteen het servies (op enkele items na) niet mee te verhuizen. Contact werd gezocht met het CC en over een paar weken staat hier inderdaad een bus voor mijn huis om alles mee te nemen. Het zij zo..

 Maar….deze beslissing bleek toen een toch wel ‘leuk staartje’ te hebben want kortgeleden werd me verteld dat mogelijk vanaf oktober mijn gehele verzameling in het CC ten toon wordt gesteld

NB: het plan is dat ik met mijn Blog nog wel even door zal gaan

Dit bericht werd geplaatst in (decor 206) rond LL servies, (decor 720) derde LL servies, (decor 726) kantig / Nanking LL servies, lange lijs, tentoonstelling/museum/veiling. Bookmark de permalink .

Een reactie op Een waardig afscheid

  1. Jan van Kranenburg zegt:

    Bewonderenswaardig!!! Cathi/ Jan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s