Jahaa…daar staat dan alles

Ik dacht dat alle LL servies in Maastricht wel op 1 tafel kon staan, maar in 2e instantie bleken er al verhuisdozen te zijn gefotografeerd en weer opnieuw in dozen gepakt. Ik had van al mijn servies graag nog een vogelvlucht foto willen maken maar dat zou teveel gevraagd zijn geweest om alles weer in en uit te pakken. Met vereende krachten en goede wil werden wel die dozen nog voor me verplaatst en werd een extra grote tafel ergens in het archief voor me geregeld. Daarbij dus nu ook maar een foto van ‘verpakt servies’, voornamelijk kantig.

Omdat ik van alle kop en schotels 2 stuks had, heb ik ze al gelijk ook maar per 2 in het gelid opgesteld. Er zwierven ook nog wat losse kopjes en schotels rond op de tafel en die heb ik kunnen samenvoegen. De deksels waren goed bij de potten ingepakt. Er blijft een Regout beker zoek. Morgen is de fotograaf en de conservator er weer en ik verwacht dat we dan wat spijkers met koppen gaan slaan. Sommige maten van het servies bleek ik toch niet meer goed paraat te hebben dus ik heb nog wat op mijn Blog gespiekt
EDIT 4/10/19.De expositie wordt (oa door het werk wat nog te verzetten is) doorgeschoven naar begin Januari 2020. Voor half december werd opnieuw een afspraak gemaakt in het CC

Ik kon in het CC de verzameling van zeer oud Maastricht Ceramiek van Pierre vd Voort nog bekijken en ook mocht ik even kort in Brouwerij Bosch een kijkje nemen.

Dit bericht werd geplaatst in (decor 206) rond LL servies, (decor 720) derde LL servies, (decor 726) kantig / Nanking LL servies, research, tentoonstelling/museum/veiling. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s