Werkbezoek Centre Ceramique

-Vandaag (en de komende dagen) had ik weer een afspraak in het Centre Ceramique over de Lange Lijs expositie die nu staat gepland vanaf half januari, dus het wordt nu wat spannend. Ik begrijp dat er niet echt voor wordt gekozen om ALLES tentoon te stellen, maar meer enkele stukken met daarbij wat uitleg en foto’s die aangeven waar dat serviesdeel voor werd gebruikt. Bv brood op een bordje en cake in de koekdoos. MAW: het gebruik/doel van het servies moet leidend zijn. Het moet nog verder worden uitgewerkt.
-Er werd mij voorzichtig gevraagd of er nog een 5e Blog boek komt, en ja dat is wel de bedoeling om er einde deze maand aan te beginnen.
-We hebben vluchtig ook al de foto’s van mijn LL serviesdelen bekeken en dit grote bestand krijg ik nog toe gemaild. Ik kan dan ook thuis aanvullingen doen.
-Mijn 2e Regout LL beker is gelukkig gevonden !
-Morgen nog een gesprek met J over mijn aanbod om het bestand van Collectie Nederland eens kritisch op (oa foutjes bij) Mosa servies te bekijken.
-In de loop van de middag probeer ik nog even kort te gaan kijken in het Bonnenfanten Museum bij de Polling inventarisatie.

EDIT 15/12: een dag later echter op 11/12 bleek (plotseling voor mij) de situatie mbt de expositie geheel veranderd te zijn.
Zodra ik daar wat van ben bekomen, kom ik daar nog op terug

Dit bericht werd geplaatst in (decor 206) rond LL servies, (decor 720) derde LL servies, (decor 726) kantig / Nanking LL servies, tentoonstelling/museum/veiling. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s