Serviesbeurs VMA Nootdorp

Gisteren weer de VMA Serviesbeurs in Nootdorp, verhoudingsgewijs dichtbij en hoewel ik de ‘halve week’ al de hort op was, wilde ik er toch wel graag heen.
In de zaal had ik het gevoel dat er minder verkopers waren maar de organisatie had weer zijn/haar best gedaan. Ik was niet van plan om veel/wat te kopen en zo liep het. Er was hier en daar nog wel Lange Lijs servies te zien maar ik merkte aan mezelf dat ik het niet meer alle aandacht schonk als voorheen.
Een verkoper gaf me nog wel zomaar een Mosa kop en schotel cadeau met vierkant oortje en dat was heel aardig. Ook kon ik nu in tegenstelling met vorige jaar nu op een prettige rollende manier (en langer) met iedereen praatjes maken.
Ik stond net bij de ‘determinatie’ tafel toen er toevallig de (PR/SCM ?)kom werd gebracht met sponstechniek, die eerder op Marktplaats stond en waar ik ook vraagtekens over had gehad. Onder de kom stonden gegevens geschreven net zoals onder de Regout LL beker (zie aldaar) en ook oa een ‘modelnummer’. Helaas heb ik er niet aan gedacht een foto te nemen.
De uitleg was dat ‘de kans groot was dat deze kom alleen ooit een proefmodel was geweest’

Dit bericht werd geplaatst in research, tentoonstelling/museum/veiling. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s