Ik ben Irene K uit Brielle en ik verzamel Lange Lijs servies ….Klik hier voor info en contact…

Ik ben Irene K uit Brielle en ik ben/was een enthousiast en actief verzamelaar van Lange Lijs servies van Mosa/Maastricht (en Chinees) en mijn belevenissen met dit servies wil ik graag met u delen.
NB: kennis over het Lange lijs servies is geëvolueerd in alle jaren dat ik nu over dit servies schrijf. In oudere berichten kunt u dus info vinden die ondertussen is achterhaald. Ik heb besloten deze info gewoon in de oorspronkelijk context daar te laten staan.

*Wilt u opgenomen tekst of foto’s gebruiken op een andere site of in een schriftelijke publicatie dan stel ik het op prijs dat u mij eerst even dit verzoek voorlegt.
© Copyright 2007-2024

*Wilt u reageren of iets vragen ? Mailen kan naar: im(dot)k(at)planet(dot)nl.

*Helaas zijn diverse foto’s van berichten uit 2007 en 2008 verdwenen en dat lijkt te liggen aan de overgang naar WordPress. Het plan is om dat nog eens aan te vullen.

*TIP: Zoekt u bepaalde informatie, gebruik de zoekfunctie.

*De Lange Lijs catalogi zijn niet meer verkrijgbaar.

*Verwerking persoonsgegevens:
Deze Lange Lijs Weblog ontvangt GEEN persoonsgegevens van lezers middels Google Analytics.
Via het dashboard van WordPress kan ik oa bekijken hoeveel lezers per 24 uur mijn blog bezoeken, hoeveel clicks er uit welk land van de wereld komen en welke berichten er worden gelezen. Ik kan dus NIET zien welke persoon meeleest.
Deze informatie gebruik ik om het bezoek- en clickgedrag in kaart te brengen en om evt mijn Blog verder te optimaliseren.