Ik ben Irene K uit Brielle en ik verzamel Lange Lijs servies ….Klik hier voor info en contact…

Ik ben Irene K uit Brielle en ik ben een enthousiast en actief verzamelaar van Lange Lijs servies van Mosa/Maastricht (en Chinees) en mijn belevenissen met dit servies wil ik graag met u delen.
NB: kennis over het Lange lijs servies is geevolueerd in alle jaren dat ik nu over dit servies schrijf. In oudere berichten kunt u dus info vinden die ondertussen is achterhaald. Ik heb besloten deze info gewoon in de oorspronkelijk context daar te laten staan.

*Wilt u opgenomen tekst of foto’s gebruiken op een andere site of in een schriftelijke publicatie dan stel ik het op prijs dat u mij eerst even dit verzoek voorlegt.
© Copyright 2007-2019

*Beschrijving van het ronde model Lange Lijs servies vindt u op 22 december 2007.

*Wilt u reageren of iets vragen ?  Mailen kan naar: im(dot)k(at)planet(dot)nl. Ook via mijn advertenties met LL op Marktplaats ben ik te bereiken.

*Helaas zijn diverse foto’s van berichten uit 2007 en 2008 verdwenen en dat lijkt te liggen aan de overgang naar WordPress. Het plan is om dat nog eens aan te vullen.

*TIP: Zoekt u informatie over bepaald item, gebruik de zoekfunctie !

*Voor LL Catalogus rond model: zie bericht op 7 januari 2010:
https://langelijs.wordpress.com/2010/01/07/waar-het-hart-vol-van-is/
Voor aanvullende informatie : zie bericht 15 maart 2011
Voor catalogus decor 720 en 726 zie: https://langelijs.wordpress.com/2010/01/07/d-day-vandaag/

*Klik op onderstaande links voor mijn Lange Lijs foto albums. Deze albums worden niet bijgehouden. De volgende link dient te werken: https://skydrive.live.com/?qt=search&q=lange%20lijs#cid=C79A2C0233D265CD
Ik ben er nog niet goed achter of iedereen daar kan kijken en mogelijk moet je jezelf eerst aanmelden bij Windows. Sorry, ik ben daar niet blij mee, maar het is niet anders.

*LL tekening: http://members.chello.nl/w.langendoen/tekeningen/work%20in%20progress/progress_2.htm